OVER MY CELLINI EN DE SIERADEN

Handmade with much love & care

MY Cellini is een sieradenmerk uit Nederland met fijne, kleurrijke sieraden, stuk voor stuk met liefde gemaakt met veel zorg, precisie en aandacht. Wij zijn dol op sieraden, véél sieraden; een perfecte finishing touch voor bij je outfit om net iets meer te stralen. Voor ieder wat wils in onze shop om lekker te mixen en matchen en zo jouw eigen sieradenmatch te maken. Ook kun je altijd een verzoekje aanvragen, wij maken graag iets speciaal voor jou.

Materialen:
Allerlei prachtige materialen worden in de sieraden verwerkt, zoals edelsteen, hout, glas, facetgeslepen glas, Swarovski, gekleurde waxkoordjes en metalen bedeltjes en kraaltjes van designers quality. De meeste sieraden worden voorzien van een verlengkettinkje bij het slotje, waardoor de maat verstelbaar is. Lees hier meer over het berekenen van je maat.

Sieraden van MY Cellini bevatten geen edelmetaal zoals echt zilver of goud. Daardoor kan het metaal bij veelvuldig dragen en contact met vocht op den duur wat verkleuren. Lees hier meer over het onderhouden van je sieraden. Alle sieraden in deze webshop zijn nikkel- en loodvrij.
Wil je meer weten over MY Cellini of over de sieraden? Een mailtje is altijd gezellig: info@mycellini.nl of vul het contactformulier in.