VERZENDING & LEVERING

Verzendkosten:
De bestellingen worden bezorgd door PostNL. Tijdens het uitchecken heb je bij PostNL de keuze uit de volgende verzendmethodes:

  • Piercing verzendkosten €1,95
  • PostNL Track & Trace €4,95

Bij bestellingen vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten.
Bestellingen buiten Nederland kunnen via de website geplaatst worden. Voor bestellingen naar het buitenland worden verzendkosten berekend. Kom je er niet uit, of staat jouw land er niet tussen? Neem contact met ons op.

Verzending:
Bestellingen worden binnen 1/2 werkdagen door ons verzonden. Gedurende de uitverkoop en tijdens andere acties kan het echter voorkomen dat bestellingen de iets later verzonden worden. De verzendkosten zijn standaard €4,95 per bestelling.

Wij versturen bestellingen via PostNL en bieden onze klanten de mogelijkheid te kiezen voor Track & trace of een standaard verzending (alleen mogelijk bij piercings).
Van tijd tot tijd hebben wij acties met gratis verzendkosten. Tijdens deze acties worden de verzendkosten niet in rekening gebracht of van het totaalbedrag afgehaald door middel van het invoeren van een kortingscode. Het is je eigen verantwoordelijkheid om er op te letten welke methode er gebruikt wordt.

Levering:
MY Cellini verpakt de sieraden op een feestelijke manier, zodat het altijd een cadeautje is om te krijgen. Bij je bestelling kan je aangeven of je iets apart ingepakt wilt hebben. Verder wordt de bestelling zorgvuldig verpakt voor verzending, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is. Als je een mail hebt ontvangen dat je bestelling verzonden is, kun je hem vanaf de volgende dag in huis ontvangen. Een enkele keer heeft PostNL vertraging, hier hebben wij helaas geen invloed op.