VERZENDING & LEVERING

Jouw bestelling:
Wij pakken jouw bestelling met de grootste zorg en liefde in. Zo is het leuk net zo leuk om jouw bestelling te geven als zelf op je deurmat te ontvangen! Bij je bestelling kan je aangeven of je iets apart ingepakt wilt hebben. Verder wordt de bestelling zorgvuldig verpakt voor verzending, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is. Mocht je bestelling je om welke reden dan ook niet in de best mogelijke staat bereiken, neem dan contact met ons op.

Verzending:
Wij versturen jouw bestelling via PostNL of DHL en bieden de mogelijkheid te kiezen voor Track & trace of een standaard verzending (alleen bij piercings).

Tijdens het uitchecken heb je bij PostNL de keuze uit de volgende verzendmethodes:

Verzendkosten binnen Nederland:

  • Piercing standaard verzending €2,50
  • PostNL incl. track & trace €4,95
  • DHL incl. track & trace  €4,95

Verzendkosten naar België:

  • PostNL incl. track & trace €10,95
  • DHL incl. track & trace  €11,95

Wil je je bestelling kunnen volgen? Kies dan voor ‘verzending met track & trace ‘. Laat je je pakketje naar iemand anders sturen dan raden we deze optie altijd aan.

De verzending zonder track & trace geschiedt op eigen risico. MY Cellini zorgt uiteraard voor de best mogelijke verpakking, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het kwijt raken in de post. De klant is verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste adres. In geen geval kan MY Cellini aansprakelijk worden gehouden voor niet ontvangen bestellingen als het opgegeven adres niet juist is opgegeven door de besteller. Controleer dit altijd goed. Gaat er iets mis met de verzending? Neem dan binnen een week contact met ons op.

Verzendtijd:
We proberen je bestelling altijd binnen 2 werkdagen te verzenden. Gedurende de uitverkoop en tijdens andere acties kan het echter voorkomen dat bestellingen de iets later verzonden worden. Een enkele keer heeft PostNL / DHL vertraging, hier hebben wij helaas geen invloed op.