Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op november 28, 2019 en is van toepassing op ingezetenen van de Europese Economische Ruimte.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://mycellini.nl over u verkrijgen. We raden u aan deze verklaring aandachtig te lezen. In onze verwerking voldoen we aan de vereisten van privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • we streven ernaar onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

1 Doel, gegevens en bewaartermijn

1.1 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
Contact – doormiddel van telefoon, post, e-mail en/of webformulieren
Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
  • Naam, Adres en Plaats
  • e-mail adres
  • Telefoonnummer
  • Anders:
Notities met de vraag
De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
Verkregen toestemming
Bewaartermijn
We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.
1.2 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
Betalingen
Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
  • Naam, Adres en Plaats
  • e-mail adres
  • Anders:
Ordernummer
De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
Uitvoering van een overeenkomst
Bewaartermijn
We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.
1.3 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
Een account registreren
Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
  • Naam, Adres en Plaats
  • e-mail adres
De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
Uitvoering van een overeenkomst
Bewaartermijn
We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.
1.4 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
Nieuwsbrieven
Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
  • e-mail adres
De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
Verkregen toestemming
Bewaartermijn
We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.
1.5 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
Het verzamelen en analyseren van statistieken voor website verbetering
Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
  • Bezoekersgedrag
De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
Verkregen toestemming
Bewaartermijn
We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

2 Delen met andere partijen

We delen of geven deze gegevens alleen aan verwerkers voor de volgende doeleinden:

Verwerkers

Naam: Mollie
Land: Nederland
Doel: Doen van betalingen van bestellingen

Naam: Mailchimp
Land: Verenigde Staten
Doel: Versturen van nieuwsbrieven

3 Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Raadpleeg onze Cookieverklaring voor meer informatie over cookies. 
Wij hebben met Google een verwerkersovereenkomst gesloten.
Google mag de gegevens niet gebruiken voor andere Google-diensten.
De opname van volledige IP-adressen wordt door ons geblokkeerd.

4 Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

5 Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

6 Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

7 Toegang verkrijgen tot en wijziging van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. U heeft de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Zorg ervoor dat u altijd duidelijk vermeldt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

8 Een klacht indienen

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

9 Contactinformatie

Anouk Smith
Vuurbaak 15
3846JS Harderwijk
Nederland
Website: https://mycellini.nl
E-mail: info@mycellini.nl

Bijlage

WooCommerce

We verzamelen informatie over je tijdens het afrekenproces in onze winkel.

Wat we verzamelen en opslaan

Wanneer je onze site bezoekt, verzamelen we de volgende gegevens:
  • Door jou bekeken producten: we gebruiken deze gegevens bijvoorbeeld om producten aan je te tonen die je recentelijk hebt bekeken
  • Locatie, IP-adres en browsertype: we gebruiken deze gegevens om belastingtoeslagen en verzendkosten te berekenen
  • Verzendadres: we vragen je om deze gegevens in te vullen, zodat we bijvoorbeeld de verzendkosten kunnen berekenen voordat je een bestelling plaatst en om de bestelling vervolgens naar je te verzenden!
We gebruiken cookies ook om producten in je winkelmand op te slaan terwijl je door onze site bladert. Wanneer je producten bij ons aanschaft, vragen we je om informatie te verstrekken, waaronder je naam, factuuradres, verzendadres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard-/betalingsgegevens en optionele accountgegevens, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord. We gebruiken deze informatie voor de volgende doeleinden:
  • Om je informatie toe te sturen over je account en bestelling
  • Om te reageren op je aanvragen, waaronder restituties en klachten
  • Om betalingen te verwerken en fraude te voorkomen
  • Om je account voor onze winkel in te stellen
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het berekenen van belasting
  • Om ons winkelaanbod te verbeteren
  • Om marketingberichten naar je te sturen, als je hiervoor kiest
Als je een account aanmaakt, worden je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer gebruikt om de afrekengegevens automatisch in te vullen bij toekomstige bestellingen. Over het algemeen slaan we informatie over u op zolang we deze nodig hebben voor het doel waarvoor we deze verzamelen en gebruiken. We zijn niet wettelijk verplicht deze te bewaren. We bewaren bestelinformatie bijvoorbeeld 7 jaar voor belasting- en boekhoudingsdoeleinden. Tot deze informatie behoort je naam, e-mailadres, en factuur- en verzendadres. Wij zullen ook reacties of beoordelingen opslaan, indien je deze achterlaat.

Wie van ons team heeft toegang

Leden van ons team hebben toegang tot de informatie die je bij ons hebt opgegeven. Zowel Beheerders als Winkelmanagers hebben bijvoorbeeld toegang tot:
  • Bestellingsinformatie, zoals de aangeschafte producten, de datum van aanschaf en het bezorgadres, en
  • Klantinformatie, zoals jouw naam, e-mailadres, verzend- en betaalinformatie.
Onze teamleden hebben toegang tot deze informatie om bestellingen te voltooien, te behandelen, terugbetalingen te doen en om jou te ondersteunen.

Wat we delen met anderen

We delen geen informatie met derden.

Betalingen

We accepteren betalingen via Mollie. Bij het verwerken van betalingen worden sommige gegevens overgedragen aan Mollie. Hiertoe behoort informatie die noodzakelijk is om de betaling te verwerken of ondersteunen, zoals het totaalbedrag van de aankoop en factuurgegevens. Bekijk het Privacybeleid voor Mollie voor meer details.

YITH Plugins

What we collect and store

YITH WooCommerce Wishlist

Terwijl je onze site bezoekt, traceren wij:
  • Producten die je hebt toegevoegd aan de verlanglijst: we gebruiken deze om jou en andere gebruikers je favoriete producten te tonen, en voor gerichte e-mail campagnes.
  • Verlanglijsten die je hebt gemaakt: we houden de verlanglijst bij die je hebt gemaakt, en maken hem zichtbaar voor het winkelpersoneel
We gebruiken tevens cookies voor het traceren van verlanglijst inhoud, terwijl je onze site doorzoekt.

Wie in ons team heeft toegang

YITH WooCommerce Wishlist

Onze teamleden hebben toegang tot de informatie die jij ons biedt. Voorbeeld, zowel administrateur als winkelmanager hebben toegang tot:
  • Verlanglijst details, zoals toegevoegde producten, datum toevoeging, naam en privacy instellen van je verlangrlijst
Onze teamleden hebben toegang tot deze informatie om je betere deals te bieden voor de producten waar je van houdt.

Google Web Fonts

Voor een uniforme weergave van lettertypen gebruikt deze pagina weblettertypen van Google. Wanneer u een pagina opent, laadt uw browser de vereiste weblettertypen in uw browsercache om teksten en lettertypen correct weer te geven. Voor dit doel moet uw browser een directe verbinding met Google-servers tot stand brengen. Google wordt zich er dus van bewust dat onze webpagina is geopend via uw IP-adres. Het gebruik van Google Web-lettertypen gebeurt in het belang van een uniforme en aantrekkelijke presentatie van onze plug-in. Dit vormt een gerechtvaardigd belang volgens art. 6 (1) (f) DSGVO. Als uw browser geen weblettertypen ondersteunt, wordt een standaardlettertype door uw computer gebruikt. Meer informatie over de verwerking van gebruikersgegevens vindt u op https://developers.google.com/fonts/faq en in het privacybeleid van Google op https://www.google.com/policies/privacy/.